Uniwab vesti

Mašina za održavanje konjušnica i hipodroma

Čišćenje – održavanje konjušnica, distribucija silaže, obrada i održavanje konjičkih terena i staza, transport bala i ostali manipulativni poslovi, košenje trave – samo su neki od poslova koji se mogu na najisplatljiviji način mehanizovati sa samo jednom AVANT mašinom!

Kosačica za košenje podvodnog rastinja

Podvodna kosačica je idealno rešenje za održavanje priobalja, vodotokova, kao i stajaćih voda. Uz jednostavnu montažu na čamac, maksimalne širine do 2m, kosačica uspešno seče trsku, travu i ostalo podvodno rastinje dubine do 150cm, dok je širina košenja 140cm.

Stehr vibro ploče za kompakciju tla

Nedavno smo isporučili Stehr SBV 160-3 pločasti kompaktor sa izvanrednom silom sabijanja 3 x 160 kN i radnom širinom od 3,25m. U kombinaciji sa traktorom, ovaj kompaktor se pokazao kao idealna mašina za kompakciju podloge, izgradnju i održavanje makadamskih puteva.

DARDA sistemi za cepanje kamena i betona

DARDA je vodeći nemački proizvođač sistema za cepanje kamena, betona, armiranog betona. Pneumatski priključci za bagerske ruke, za jednostavno i praktično drobljenje/sečenje betona, i čeličnih profila.
Mogućnost kačenja na bager težine od 1,2-15t, sa rasponom otvora čeljusti od 250-650mm, i silom drobljenja 220-680kN (22-70t).

Uniwab na regionalnoj konferenciji o ekološkim asfaltima

01.februara u Privrednoj komori Srbije, održana je Regionalna konferencija o ekološkim asfaltima. Konferenciji je prisustvovalo preko 150 eminentnih stručnjaka i predstavnika putarskih firmi.

Firma Uniwab je imala čast da predstavi najnovije tehnologije iz oblasti koja je bila tema konferencije.

Balirka za otpad i biomasu

Mašina nemačkog proizvođača UNSELD Technic predstavlja kompletnu inovaciju kada je baliranje otpada u pitanju. Model Rapax 120.1 balira otpad i istovremeno smanjuje zapreminu izlaznog materijala.

Mini utovarivač na daljinsko upravljanje

Nedavno smo isporučili mini utovarivač na daljinsko upravljanje, koji je pogodan za rušenja unutar zatvorenih prostora,kao i za poslove rušenja na otvorenom. Mini utovarivač je malih dimenzija, kompaktan, na daljinski pogon.

Mobilna drobilica ARJES Impaktor 250 EVO

Nedavno smo za potrebe klijenta u Srbiji, isporučili mobilnu drobilicu nemačkog proizvođača АRЈЕS, koja predstavlja inovativno rešenje kada je u pitanju reciklaža komunalnog, građevinskog, metalnog, plastičnog, industrijskog i zelenog otpada.

Linija za reciklažu kablova

Za potrebe našeg klijenta instalirali smo liniju za reciklažu kablova – sastavljenu od moćnog šredera Guidetti PMG 600 i najprodavanije mašine za usitnjavanje i separaciju kablova model Sincro 530eko.

Prodaja i servis AVANT mašina

Firma Uniwab kao ekskluzivni zastupnik AVANT-a za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Severnu Makedoniju vam stoji u svakom trenutku na raspolaganju za podršku i servis za vaše mašine, kao i za nabavku novih mašina i priključnih alata.

31. GODIŠNJICA FIRME UNIWAB

Iza nas je mnogo uspesnih poslovnih godina, prodatih masina i opreme, sjajnih saradnji sa nasim ino partnerima i klijentima. Imajuci u vidu specificne okolnosti u kojima se svi nalazimo zbog korona virusa, dan firme obelezavamo u nasem poslovnom kompleksu i sa nadom da cemo sledecu godisnjicu proslaviti u drugacijim prilikama i sa svima vama koji ste deo nase Uniwab ’porodice’.

AUTOMATSKA PRESA ZA AMBALAŽNI OTPAD

Balirke, PET perforatori, transporteri, tromel sita, statički kompaktori, otvarači bala, otvarači vreća, balistički separatori, rotacioni separatori, aspiratori vazduha, drobilice, sortirnice proizvedeni u Turskoj po najvišim Evropskim standardima.

GLODALICA ZA BETON

Već više od 15 godina MB CRUSHER je lider u oblasti drobljenja, rušenja i reciklaže, svojim dizajnom, projektovanjem, proizvodnjom i prodajom svoje opreme.

Isporuka opreme projekat JENTRAP

Ove nedelje isporučili smo gradu Šapcu u sklopu projekta JENTRAP dve mobilne pumpe za odbranu od poplava proizvođača Euromacchine Italija, kao i punilicu za dzakove proizvođača König GMBH Nemačka.

Reciklaža kablova

INSTALACIJA LINIJE ZA RECIKLAŽU KABLOVA

Juče, 20. Februara 2017. smo instalirali liniju za reciklažu kablova, sastavljenu od mašine za granuliranje i separaciju kablova SINCRO 530 EKO i prišredera PMG – E 400/220/10 sa transportnom trakom i magnetnim separatorom u firmi Đolex u Šapcu.

drobilica za drvo zelena serija

DROBILICE ZA DRVO

Nemačka firma TS INDUSTRIE, čiji smo generalni zastupnici, prozvodi dve serije drobilica za drvo: zelena i drvena.

Biomasa i biogas u Srbiji

BIOMASA I BIOGAS U SRBIJI

Delegacija nemačke privrede u Srbiji u partnerstvu sa Saveznim ministarstvom za ekonomiju i energetiku SR Nemačke održali su konferenciju: Biomasa i biogas u Srbiji, u utorak 5. aprila 2016. godine sa pocetkom u 8:30 sati, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

reciklaza

DROBILICA ZA GRAĐEVINSKI OTPAD

RedRhino mini mobilne drobilice za građevinski otpad omogućavaju ostvarenje benefita od recikliranog materijala i uštedu u transportu, kao i uštede za odlaganje ovog gabaritnog otpada na deponije.

kompostiranja

KOMPOSTIRANJE

Firma Uniwab u poslovnoj saradnji sa kompanijom Willibald koja ove godine slavi 50 godina svog postojanja ima prave mašine za najsloženije zadatke kompostiranja.

11. MEĐUNARODNI SAJAM ENERGETIKE I 12. ECOFAIR

Od 14. do 16. oktobra 2015. godine u Beogradu je bio održan 11. Međunarodni sajam energetike i 12. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa ECOFAIR. Moto koji objedinjuje ove dve međusobno zavisne oblasti je ZELENA ENERGIJA.

zastita od buke

ZAŠTITA OD BUKE

Počela proizvodnja elemenata za zaštitu od buke, dužine 4m i visine 3 m, elementi različitih boja, apsorpcija buke dLa≥ 8dB, kategorija A3.

zvucne barijere

ZVUČNE BARIJERE

Betonski panel sa ugrađenim absorpcionim elementima firme RIEDER tip FASETON WELLE 11 cm u više boja urađen zajedničkom saradnjom firme UNIWAB i MOSTOGRADNJA u Beogradu.

NACRT AKCIONOG PLANA VOJVODINE ZA BIOENERGIJU

Svetska aocijacija za bioenergiju (WBA) u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za energetiku i mineralne sirovine izradila je Nacrt Akcionog plana Vojvodine za bioenergiju čiji je cilj smanjenje zavisnosti od biogoriva i ekonomičnije iskorišćavanje obnovljivih izvora energije iz domaćih resursa.

odbrana od poplava

ODBRANA OD POPLAVA

U prilici smo da Vam ponudimo sledeće mašine za odbranu od poplava: Mašina za punjenje džakova peskom i Mobilne vakuum pumpe za vodu velikog kapaciteta koje se koriste u vanrednim situacijama prilikom poplava.

JAVNI POZIV ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA

Ministartsvo rudarstva i energetike Republike Srbije uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Privredne komore Srbije (PKS) je organizovalo prezentaciju Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za izgradnju postrojenja za kombinovanu proizvodnju električne i toplotne energije iz biomase/biogasa.

KONFERENCIJA „ ZAŠTITA OD BUKE“

19. maj 2015. od 09.00 časova smo prisutvovali Konferenciji „ Zaštita od buke“ koju je organizovala ispostava Privredne komore Austrije u svojstvu trgovinskog odeljenja Ambasade Austrije u Beogradu.

KONFERENCIJA U BUDVI

Posetili smo 45. Konferenciju iz oblasti komunalnih i industrijskih otpadnih voda, komunalnog čvrstog otpada i opasnog otpada, održanu u Budvi u periodu od 21. do 23. aprila 2015.

SAJAM KOMEX

Uspešno završeno učešće na Prvoj izložbi komunalnih mašina u periodu od 23-26. aprila 2015. na Beogradskom sajmu!

SAJAM ECOEXPO

U okviru ECO EXPO sajma održana je 19.-20. marta 2015. međunarodna konferencija pod nazivom “Cirkularna ekonomija i upravljanje otpadom: izazovi i perspektive za Republiku Srbiju.”

BELGRADE WATER FORUM 2014

Holandska Ambasada u Beogradu u saradnji sa Privrednom Komorom Srbije i Republičkom direkcijom za vode organizovala je Water Forum, 16. decembra 2014, u prostorijama hotela Metropol.

TRETMAN PATO-ANATOMSKOG OTPADA

Veliki problem sa kojim se Srbija suočava jeste odlaganje pato-anatomskog otpada. Sa 80 godina iskustva ATI INCINERATEURS MULLER kompanija je potpuno pouzdana u svojoj tehnologiji koja je bazirana na inovativnim proizvodima za preko 300 klijenata u svetu.

RECIKLAŽA PLASTIKE

Reciklaža plastike podrazumeva prikupljanje, razvrstavanje po vrstama plastike i bojama eventualno, zatim baliranje ili mlevenje i kao takvo plasiranje na tržište ili dalji postupak reciklaže u smisli pranja, sušenja, uklanjanja lepka itd.

HRABRI ČISTAČ

Posetili smo 26. juna 2014, redovnu skupštinu udruženja IOS HRABRI ČISTAČ bu suorganizaciji sa Privrednom komorom Srbije i Privrednom komorom zelene Srbije.

RECIKLIRATE KABLOVE!?

Mi imamo pravo rešenje za Vas! Striperi za guljenje kablova, mašine za granulaciju kablova i speraciju bakra i plastike, ručne mobilne hidraulične makaze za skraćivanje dužine kablova.

IFAT 2014

Pozivamo Vas da nas posetite na štandovima naših inoprincipala na predstojećem Međunarodnom sajmu komunalne opreme i reciklaže– IFAT, u Minhenu, od 5–9. Maja 2014.

WILLE MAŠINA U AKCIJI

Komunalno vozilo Wille 455B je mašina koju pokreće motor od 55 kW (74 KS). Zbog svoje praktične veličine, u mogućnosti je da brzo radi, čak i u ograničenom prostoru. Mnogostran hidraulični sistem i širok spektar poslova omogućavaju korišćenje ove komunalne mašine u svim uslovima tokom godine.

RECIKLAŽA STAKLA

Implozija stakla je mehanički transfer proces koji izaziva destrukciju stakla primenom metode „ciljane harmonične vibracije” koja je zamenila tradicionanu metodu drobljenja stakla.

MLINOVI ZA PLASTIKU

Renomirani proizvođač opreme za reciklažu, italijanska firma Guidetti, ima u svojoj ponudi i mlinove za plastiku različitih kapaciteta.

IZNAJMLJIVANJE I PRODAJA PROFESIONALNIH LAMPI

Iznajmljivanje Powermoon lampi za noćne radove na gradilištima, izgradnji puteva, pruga, rudnika i površinskih iskopa, osvetljenje festivala, različitih vrsta proslava, za filmsku industriju, za skladišta na otvorenom itd…

MAŠINE ZA RECIKLAŽU KABLOVA

Dugi niz godina italijanska kompanija Guidetti razvija i proizvodi mašine za reciklažu kablova! U svom programu imaju modele SINCRO i WIRE, koji se uvezuju sa šrederima PMG i transportnim trakama radi poboljšanja performansi i uvećanja kapaciteta.

USLUGE I SERVIS

Pored standardnog servisa za mašine u garantnom roku, kao i van njega, nudimo usluge čišćenja snega, košenja trave, čišćenja i održavanja parkinga i/ili staza i zelenih površina i uklanjanje divljih deponija.

NAŠA MAŠINA U CENTRU GRADA

Prognoze Republičkog hidrometereološkog zavoda su 10-15 cm, u narednih 24h. Zimska služba, opremljena našim mašinama Wille i ove godine čiste centralne delove Beograda i okolinu.

ALIGATORSKE MAKAZE

Bronneberg Forfex-400/600 aligatorske makaze opremljene su noževima dužine 400/600 mm. Ove aligatorske makaze idealne su kada je u pitanju sečenje lakih i obojenih materijala. Štaviše, ove moćne makaze mogu se koristiti za sečenje metala kao što su armature ili okrugle šipke od mekog čelika.

VODEĆI SAJAM GRAĐEVINE U SVETU – BAUMA 2013, MINHEN!

Veliko nam je zadovoljstvo da vas i ove godine ugostimo na matičnim štandovima naših ino partnera na najvećem sajmu građevine BAUMA 2013, koji se održava u Minhenu od 15-21 aprila. Stojimo vam na raspolaganju za sve informacije vezano za proizvodni program navedenih kompanija koje već dugi niz godina uspešno zastupamo!

radna platforma za wille masine

NOVA UNAPREĐENA RADNA PLATFORMA ZA SVE MODELE WILLE MAŠINA

NOVA UNAPREĐENA RADNA PLATFORMA ZA SVE MODELE WILLE MAŠINA     Platforma, specijalno dizajnirana za mašine Wille, omogućava Vam da izvodite razne poslove održavanja. Sva pomeranja se mogu bezbedno izvesti sa platforme, tako da nema potrebe za drugim vozačem. Jedinica je opremljna hidrualičnom potporom. Odobrena je za koršćenje na svim modelima mašina od modela 355B…

NOVI STRIPER ZA GULJENJE KABLOVA

NOVI STRIPER ZA GULJENJE KABLOVA     Novi striper za guljenje kablova – KAB V, Holandskog proizvođača Bronneberg! Lak za upotrebu Svuda se može koristiti Pouzdan Jednostavno održavanje KAB-V je lako prilagodljiv stoni striper kablova. Ova mašina guli kablove jednim rotacionim nožem i može procesirati najtanje kablove: Ø 2- 60 mm Time je KAB-V striper…

NOVI POGON ZA RECIKLAŽU FRIŽIDERA

NOVI POGON ZA RECIKLAŽU FRIŽIDERA     E-reciklaža je otvorila novi pogon za reciklažu rashladnih uređaja i frižidera u četvrtak 20. septembra 2012. godine. Uspešnim partnerstvom instalirano je najsavremenije kombinovano postrojenje za reciklažu frižidera i EE otpada. Kompanija MeWa ima preko 30 godina iskustva u projektovanju i izradi opreme za reciklažu i važi za internacionalnog…

Wille mašina za rad

NOVI MODEL WILLE 265

Wille 265 je najbolje rešenje ukoliko vam je potrebno malo, a okretno i žustro multi-funkcionalno vozilo sa mogućnošću kačenja priključaka kako napred tako i na zadnjem delu mašine.

asfalt recikler

’’GREEN POWER’’ ASFALT-TERMO-RECIKLER

Već više puta dokazani Asfalt-Termo-Kontejneri firme ATC je proizveo novu mašinu za reciklažu asfalta. Institut za puteve u Nemačkoj dozvolio je popravke asfaltnih puteva ovom metodom, popravke koji se završavaju brzo i bez velikih troškova.